Следвайте Гласове в Олеся Илащук ще е новият посланик на Украйна

...
Следвайте Гласове в Олеся Илащук ще е новият посланик на Украйна
Коментари Харесай

Зеленски праща красавица за посланик в София

Следвайте " Гласове " в 
Олеся Илащук ще е новият дипломат на Украйна в София. Указът на президента Володимир Зеленски за промяна на досегашния първи посланик на Киев Виталий Москаленко бе обнародван в края на работната седмица.

Олеся Илащук е родена в Черницевци, излиза наяве от обява на украинското издание " БукИнфо ".
Завършила е университет в родния си град, а сама се хвали във фейсбук страницата си, че е клиничен психолог и фамилен терапевт.

Името на украинска посланичка е било забъркано и в корупционен скандал в Украйна, напомня изданието. В интервала 2010-2015 година Олеся Илащук е била шеф на компанията за бижута " Джемма ". Именно поради тази компания бе съден за пране на пари някогашния шеф на пазара " Калинов " Иван Ринжук. Той обаче бе оневинен по обвиняванията, че е разрешил магазини на " Джемма " да работят без нужните разрешителни, припомна " БукИнфо ".

Олеся Илащук се е занимавала и с търговия на едро с компютри и програмен продукт, твърди още украинското издание. Според създателите на обявата новата украинска посланичка в София не е готова да заеме толкоз върховен пост в страна-членка на НАТО каквато е България.
Олеся Илащук се е занимавала и с търговия на едро с компютри и програмен продукт, твърди още украинското издание. Според създателите на обявата новата украинска посланичка в София не е готова да заеме толкоз върховен пост в страна-членка на НАТО каквато е България.
Смяната на посланика на Украйна в София става незабавно, откакто България отпусна оръжейна помощ на воюващата с Русия страна. Българската помощ обаче бе засекретена и сигурно не включва желаниете от Украйна гаубици и ракетни системи.

Източник: " 24 часа "
 
 
 
 
 
26 Дек 202238326 Дек 202216126 Дек 202250426 Дек 20226826 Дек 202257726 Дек 2022428Коментарийосарян25 Дек 2022 17:36ч.
и вярно. на балканите дипломация се прави со пАре или со д.Упе. а укрите не са прекомерно надарени финансово. та... ;)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати без име25 Дек 2022 17:41ч.
и тая ще мине през парапета на киро?.лика -прилика с лена...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Иван25 Дек 2022 17:45ч.
Мяза на огромната щерка на Дракула и баба Яга. Жената вамп
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Добре казано25 Дек 2022 20:45ч.
Не зная кой ѝ е лепнал по този начин несправедливо етикета от заглавието. Ледената ѝ визия може да впечатли само неосведомен тинейджър в полова абстиненция.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата25 Дек 2022 18:05ч.
Този материал показва несериозно, обидно и унизително отношение по всички точки на веригата. От официална позиция публикацията ни вкарва в двусмислия и грешки, незнайно кому нужни. Черницевци е една област в Украйни - дълбока провинция. Градът се споделя Черновци, до границата с Румъния. Население към 250 к., за университета му няма да обелваме и дума. Какичката е хубавка, само че единствено по себе си този факт не значи НИЩО! При вземане предвид, че произходът и май има полска връзка (цитирана е единствено фамилия по мъж), фактът (че е и хубавичка) към този момент може и да значи нещо! След допълнение на картината, нещата наподобяват като цялостна гротеска! 40 годишна, няма никаква връзка с дипломацията. Предполагаемо 5 години е следвала, само че явно незабавно по-късно се захваща с бизнес - посочените поприща са изцяло несъвместими. Периодът на тези занимания е хипотетично към 10 години. Като сложим следването и опитът да се гради кариера на клиничен психолог (Ямбол и Стамбул, компоти и компютри) и... the horse went to the river! В рамките на няколко години каката е превзела КИИВ и е станала посланик. Мислих към 1 час и мисля, че се сетих по какъв начин е станало. Обиждат ни и ни унижават съзнателно и повода е ясна - желаят съзнателно да го създадат. Мислят, че сме го заслужили! Не разбирам с какво сме им били длъжни! Мисля, че България не би трябвало да позволи на тази жена да съставлява Украйна у нас! Агреман му се вика! Съпругите на нашите " елити " да вземат подобаващи, превантивни ограничения, тъй като нищо не се знае!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Статията те осведоми, а ти се водиш мислещ и зрял26 Дек 2022 8:24ч.
Очевидно няма потребност от пояснение, щом и ти си схванал същността на изложените обстоятелства Дипломация на високо ниво- шоколадови крале, артисти, компоти 30г чистка на простят, очевидно 404 толкоз си може
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мода26 Дек 2022 14:33ч.
Не ни наскърбяват украинците, като ни пращат сексоложка. Виж, че Европейска комисия се ръководи от гинеколожка. В целия Европейски Съюз не можеш да намериш и един политик, който да има даже обикновени качества за позицията, която е яхнал. Навремето не го осъзнавахме, но Хелмут Кол и Жак Ширак са великани спрямо днешните демократични подлоги. В този ред на мисли, може би янките пък трябваше да пратят на нашите проктолог...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rusnak25 Дек 2022 18:06ч.
Тая я знаем, като Кобилкина е, дори по-похотлива.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати жоро25 Дек 2022 18:08ч.
Е, не е толкоз " красива " колкото кака Мустафа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тарильома25 Дек 2022 18:14ч.
А къде е хубавицата? Че е изрисувана, изрисувана е и толкоз. Когато махне грима я покажете отново.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Изглежда като биоробот25 Дек 2022 18:17ч.
Тунингована крепко, както нагоре сътрудника Иван е отбелязал дамата - вамп. То при толкоз доста биолаборатории из нещастната Украйна, всичко може да се чака. Яко и ду.е на бг президент, министри, депутати...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ногу страшна бе25 Дек 2022 18:22ч.
Тя да не е щерка на ЛеониД Брежнев?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати erkek25 Дек 2022 18:23ч.
Навява ми мемоари за истинския " Семейство Адамс "...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Христо25 Дек 2022 18:40ч.
тая баба и за едно " завойче " не става...е космата е като ленчето....кирчо към този момент е еректирал...пфуу...кочина
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Чезаре Ламброзо25 Дек 2022 18:52ч.
Чак пък хубавица. Визия на всеядна хиена с памперси взор (поне по този начин наподобява горе на снимката). Общо взето много отблъскващо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Отец Нафърфорий25 Дек 2022 19:14ч.
Тая в случай че тръгне да проси оръжие ще овършее целия министерски съвет. Като я виждам на фаца си е доста дащна и с висока техника.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати еврозадругата25 Дек 2022 19:27ч.
Както се споделя във вица: БАШ ГЮВЕНДИЯ С ТАПИЯ!
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР